pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızıl şahin besleyen kişiye 30 bin TL para cezası kesildi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 13:31, Güncelleme: 27.04.2024 - 13:14
 

Kızıl şahin besleyen kişiye 30 bin TL para cezası kesildi

Kızıl şahin besleyen kişiye 30 bin TL para cezası kesildi

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde izinsiz kızıl şahin besleyen kişiye 30 bin 322 TL para cezası kesildi.Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekipleri, Akçakale ilçesinin Bolatlar Mahallesi’nde M.T.’ye ait adreste kızıl şahin bulunduğunu tespit etti. Şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, ahırda kanadından yaralanmış kızıl şahin bulundu. Yaralı kızıl şahine el koyan ekipler, M.T.’ye 30 bin 322 lira para cezası uyguladı.Kızıl şahin ise tedavisi için Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Kızıl şahin besleyen kişiye 30 bin TL para cezası kesildi
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde izinsiz kızıl şahin besleyen kişiye 30 bin 322 TL para cezası kesildi.
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi (HAYDİ) ekipleri, Akçakale ilçesinin Bolatlar Mahallesi’nde M.T.’ye ait adreste kızıl şahin bulunduğunu tespit etti. Şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, ahırda kanadından yaralanmış kızıl şahin bulundu. Yaralı kızıl şahine el koyan ekipler, M.T.’ye 30 bin 322 lira para cezası uyguladı.
Kızıl şahin ise tedavisi için Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.