pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kış uykusundan uyanan ayılar görüntülendi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2024 - 10:32, Güncelleme: 18.04.2024 - 10:09
 

Kış uykusundan uyanan ayılar görüntülendi

Kış uykusundan uyanan ayılar görüntülendi

Bingöl’de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.Bingöl’de karların erimesi ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ayılar da kış uykusundan uyandı. Bingöl’ün Yayladere ilçesi Çalıkağa köy yolunda seyir halinde olan bir aracın önünden kaçışan ayılar, ormanlık alana girerek gözden kayboldu. Ayıların kaçışması, cep telefonu kamerasına yansıdı.Ayıların kış uykusundan sonra yiyecek aramak için yerleşim yerlerine kadar inmesi de dikkat çekti.
Kış uykusundan uyanan ayılar görüntülendi
Bingöl’de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Bingöl’de karların erimesi ve hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ayılar da kış uykusundan uyandı. Bingöl’ün Yayladere ilçesi Çalıkağa köy yolunda seyir halinde olan bir aracın önünden kaçışan ayılar, ormanlık alana girerek gözden kayboldu. Ayıların kaçışması, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Ayıların kış uykusundan sonra yiyecek aramak için yerleşim yerlerine kadar inmesi de dikkat çekti.

Bingöl HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.