pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir’de çocuklar için oyun etkinlikleri düzenlendi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 14:34, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:14
 

Kırşehir’de çocuklar için oyun etkinlikleri düzenlendi

Kırşehir’de çocuklar için oyun etkinlikleri düzenlendi

Kırşehir’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan coşkuyla kutlandı.Kutlamalar, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cacabey Meydanında yer alan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Valilik, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğünde makamlar temsili olarak çocuklara bırakıldı. Cacabey Meydanı ve şehrin simgesi haline gelen Kent Parkta çocuklar kortej yürüyüşü yaparak gönüllerince açılan stantlarda eğlendi.Çocuk korosu ve geleneksel çocuk oyunlarının oynanmasıyla devam eden programlar gün boyu sürecek.
Kırşehir’de çocuklar için oyun etkinlikleri düzenlendi
Kırşehir’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cacabey Meydanında yer alan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. Valilik, Belediye ve Milli Eğitim Müdürlüğünde makamlar temsili olarak çocuklara bırakıldı. Cacabey Meydanı ve şehrin simgesi haline gelen Kent Parkta çocuklar kortej yürüyüşü yaparak gönüllerince açılan stantlarda eğlendi.
Çocuk korosu ve geleneksel çocuk oyunlarının oynanmasıyla devam eden programlar gün boyu sürecek.

Kırşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.