pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir’de, 108 projenin 5’i tamamlandı, 51 proje yapımı sürüyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 17:01, Güncelleme: 17.04.2024 - 16:39
 

Kırşehir’de, 108 projenin 5’i tamamlandı, 51 proje yapımı sürüyor

Kırşehir’de, 108 projenin 5’i tamamlandı, 51 proje yapımı sürüyor

Kırşehir’de finansmanı Genel Bütçe ve Mahalli İdare bütçeleri ile karşılanan 108 projeden 5’i tamamlandı, 51 projenin ise yapımı sürüyor.Toplam maliyeti 15 milyar 802 milyon TL olan projeler koordinasyon kurulu toplantısında açıklandı. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde yapılan toplantıda; 2024 Yılında da devam eden yatırımların hedeflenen süre içerisinde tamamlanması kontrol, denetim ve takiplerinin yerinde ve zamanında yapılması projeye engel durumların tespiti ve çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantıda, devam eden kamu yatırımlarının güncel durumları ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular ele alındı.
Kırşehir’de, 108 projenin 5’i tamamlandı, 51 proje yapımı sürüyor
Kırşehir’de finansmanı Genel Bütçe ve Mahalli İdare bütçeleri ile karşılanan 108 projeden 5’i tamamlandı, 51 projenin ise yapımı sürüyor.
Toplam maliyeti 15 milyar 802 milyon TL olan projeler koordinasyon kurulu toplantısında açıklandı. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde yapılan toplantıda; 2024 Yılında da devam eden yatırımların hedeflenen süre içerisinde tamamlanması kontrol, denetim ve takiplerinin yerinde ve zamanında yapılması projeye engel durumların tespiti ve çözümü konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, devam eden kamu yatırımlarının güncel durumları ile kurumlar arası koordinasyon gerektiren konular ele alındı.

Kırşehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.