pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kilis’te 23 Nisan coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 10:31, Güncelleme: 23.04.2024 - 10:18
 

Kilis’te 23 Nisan coşkusu

Kilis’te 23 Nisan coşkusu

Suriye sınırında bulunan Kilis’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Kilis’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. yılı kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Kesikminare tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Törene, Kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.
Kilis’te 23 Nisan coşkusu
Suriye sınırında bulunan Kilis’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Kilis’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. yılı kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Kesikminare tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Törene, Kurum müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Kilis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.