pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kek paketi içinde uyuşturucu ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 14:36, Güncelleme: 23.04.2024 - 14:10
 

Kek paketi içinde uyuşturucu ele geçirildi

Kek paketi içinde uyuşturucu ele geçirildi

Sinop’un Boyabat ilçesinde kek paketlerinin içine gizlenmiş bonzai ele geçirildi.Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sinop’un Boyabat İlçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç ve içerisinde bulunan 3 şüphelinin yapılan üst aramasında kek paketi içine gizlenmiş 20.06 gram bonzai hammadesi ele geçirildi.Polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.
Kek paketi içinde uyuşturucu ele geçirildi
Sinop’un Boyabat ilçesinde kek paketlerinin içine gizlenmiş bonzai ele geçirildi.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sinop’un Boyabat İlçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araç ve içerisinde bulunan 3 şüphelinin yapılan üst aramasında kek paketi içine gizlenmiş 20.06 gram bonzai hammadesi ele geçirildi.
Polis tarafından gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildiler.

Sinop HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.