pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayıp adamı 30 kişilik ekip arıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 13:03, Güncelleme: 23.04.2024 - 12:41
 

Kayıp adamı 30 kişilik ekip arıyor

Kayıp adamı 30 kişilik ekip arıyor

Karabük’ün Eflani ilçesinde 10 gündür kayıp olan 53 yaşındaki Ramazan Tunç için ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.Eflani ilçesine bağlı Emirler köyü Namazcoğlu Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Tunç’tan 10 gündür haber alamayan ailesi jandarma kayıp ihbarında bulundu. Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), NAK Arama Kurtarma Derneğinden oluşan 30 kişilik arama kurtarma ekibi Tunç’u bulmak için ormanlık alanda arama ve tarama faaliyetleri başlattı.
Kayıp adamı 30 kişilik ekip arıyor
Karabük’ün Eflani ilçesinde 10 gündür kayıp olan 53 yaşındaki Ramazan Tunç için ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Eflani ilçesine bağlı Emirler köyü Namazcoğlu Mahallesi’nde ikamet eden Ramazan Tunç’tan 10 gündür haber alamayan ailesi jandarma kayıp ihbarında bulundu. Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Jandarma, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), NAK Arama Kurtarma Derneğinden oluşan 30 kişilik arama kurtarma ekibi Tunç’u bulmak için ormanlık alanda arama ve tarama faaliyetleri başlattı.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.