pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kapaklı’da aile içi tartışmada kan aktı: 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 27.04.2024 - 16:24
 

Kapaklı’da aile içi tartışmada kan aktı: 2 yaralı

Kapaklı’da aile içi tartışmada kan aktı: 2 yaralı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde aile için tartışma sonucu çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Yaralı şahıslar olay yerinden kaçtı.Olay, Kapaklı Pınarca Mahallesi Çerkezköy yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aile arasında çıkan tartışma sonucunda darp edilen A.A. isimli şahıs silah ile B.A. ve T.A. isimli şahsı yaraladı.Yaralı şahıslar olay yerinden kaçtıSilah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerinde bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler B.A. ve T.A. isimli yaralı şahısların olay yerinden kaçtığını belirlerken A.A. isimli şahıs ise gözaltına alındı. Yaşanan olay ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.
Kapaklı’da aile içi tartışmada kan aktı: 2 yaralı
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde aile için tartışma sonucu çıkan kavgada 2 kişi silahla yaralandı. Yaralı şahıslar olay yerinden kaçtı.
Olay, Kapaklı Pınarca Mahallesi Çerkezköy yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aile arasında çıkan tartışma sonucunda darp edilen A.A. isimli şahıs silah ile B.A. ve T.A. isimli şahsı yaraladı.

Yaralı şahıslar olay yerinden kaçtı
Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerinde bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler B.A. ve T.A. isimli yaralı şahısların olay yerinden kaçtığını belirlerken A.A. isimli şahıs ise gözaltına alındı. Yaşanan olay ile ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.