pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işleyen şahıslara 5 ilde operasyon: 30 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 17:33, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:59
 

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işleyen şahıslara 5 ilde operasyon: 30 gözaltı

Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işleyen şahıslara 5 ilde operasyon: 30 gözaltı

Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye Kullanma suçlarını işleyen 32 şahsın kimlikleri tespit edildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 32 şahsın yakalanmasına yönelik Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 30 şahıs gözaltına alındı.Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işleyen şahıslara 5 ilde operasyon: 30 gözaltı
Kastamonu merkezli 5 ilde kamu kurum ve kuruluşlarının zararına suç işledikleri belirlenen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet, resmi belgede sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye Kullanma suçlarını işleyen 32 şahsın kimlikleri tespit edildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 32 şahsın yakalanmasına yönelik Kastamonu merkezli Ankara, Çankırı, Zonguldak ve Isparta’da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda 30 şahıs gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kastamonu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.