pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kablo koptu, trafik karıştı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 20:30, Güncelleme: 25.04.2024 - 20:00
 

Kablo koptu, trafik karıştı

Kablo koptu, trafik karıştı

Düzce’de elektrik kablosunun kopmasıyla birçok yerde elektrik kesintisi yaşandı. Çoban Kavşağı’ndaki trafik ışıkları da kesintiden etkilenerek trafik kilitlendi.Burhaniye Mahallesi Metek Sokak üzerinde bulunan elektrik direğindeki kablonun kopması ile Burhaniye ve Şerefiye Mahallesi elektriksiz kaldı. Elektrik kesintisinden etkilenen Çoban Kavşağı’nda trafik ışıkları çalışmayınca trafik kilitlendi. Çoban Kavşağı’na çok sayıda trafik polisi sevk edildi. Ekipler trafik alışını yöneterek trafiği rahatlattı.
Kablo koptu, trafik karıştı
Düzce’de elektrik kablosunun kopmasıyla birçok yerde elektrik kesintisi yaşandı. Çoban Kavşağı’ndaki trafik ışıkları da kesintiden etkilenerek trafik kilitlendi.
Burhaniye Mahallesi Metek Sokak üzerinde bulunan elektrik direğindeki kablonun kopması ile Burhaniye ve Şerefiye Mahallesi elektriksiz kaldı. Elektrik kesintisinden etkilenen Çoban Kavşağı’nda trafik ışıkları çalışmayınca trafik kilitlendi. Çoban Kavşağı’na çok sayıda trafik polisi sevk edildi. Ekipler trafik alışını yöneterek trafiği rahatlattı.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.