pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 17:03, Güncelleme: 26.04.2024 - 16:38
 

Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi

Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi

Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 60 traktör sürücüsüne robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile ilgili genel trafik güvenliği eğitimi verildi.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, Güvenli Tarım kapsamında Araban ilçesinde 60 traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkında eğitim verdi. Ayrıca eğitim sonrası traktör sürücülerine 60 adet reflektör dağıtımı yapılırken, reflektör kullanımında farkındalığın sağlanması amacıyla bilgilendirmede bulunuldu.
Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi
Gaziantep’te jandarma ekipleri tarafından 60 traktör sürücüsüne robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile ilgili genel trafik güvenliği eğitimi verildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma ekipleri, Güvenli Tarım kapsamında Araban ilçesinde 60 traktör sürücüsüne "Robs demiri kullanımının önemi ve traktörlerde kullanılacak aydınlatmalar ile genel trafik güvenliği" hakkında eğitim verdi. Ayrıca eğitim sonrası traktör sürücülerine 60 adet reflektör dağıtımı yapılırken, reflektör kullanımında farkındalığın sağlanması amacıyla bilgilendirmede bulunuldu.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.