pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarmadan ‘Huzur’ uygulaması

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 17:31, Güncelleme: 29.03.2024 - 17:22
 

Jandarmadan ‘Huzur’ uygulaması

Jandarmadan ‘Huzur’ uygulaması

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta asayiş terör ve narkotik olayları olmak üzere ‘Huzur’ uygulaması gerçekleştirdi.Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta asayiş terör ve narkotik olayları olmak üzere ‘Huzur’ uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada 5 bin 208 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 41 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarmadan ‘Huzur’ uygulaması
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta asayiş terör ve narkotik olayları olmak üzere ‘Huzur’ uygulaması gerçekleştirdi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta asayiş terör ve narkotik olayları olmak üzere ‘Huzur’ uygulaması gerçekleştirdi. Uygulamada 5 bin 208 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 41 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.