pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2024 - 16:11, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:37
 

Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor

Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Karıt köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi kaçak kazı yaptığı esnada ekiplerce suçüstü yakalanırken şahısla birlikte kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheli Jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Jandarma kaçak kazı yapanlara göz açtırmıyor
Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ihbar üzerine yaptıklarını baskınla kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Karıt köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbar üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi kaçak kazı yaptığı esnada ekiplerce suçüstü yakalanırken şahısla birlikte kürek, kazma, çapa ve el dedektörü ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli Jandarmadaki ifadesinin ardından sevk edildiği savcılıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.