pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma 109 adet hap ele geçirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 15:31, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:21
 

Jandarma 109 adet hap ele geçirdi

Jandarma 109 adet hap ele geçirdi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde jandarma tarafından 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma bölgesinde bir şahsın üzerinde ve aracında yaptıkları aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.
Jandarma 109 adet hap ele geçirdi
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde jandarma tarafından 109 adet sentetik ecza ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Safranbolu ilçesine bağlı Toprakcuma bölgesinde bir şahsın üzerinde ve aracında yaptıkları aramada 109 adet sentetik ecza ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.