pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 14:03, Güncelleme: 25.04.2024 - 13:34
 

İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga

İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga

Erzurum’un İspir ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan kavga polisin müdahalesi ile son buldu.Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezine cenaze için Bayburt ve Yusufeli’den geldikleri öğrenilen iki grup arasında aralarında önceden devam eden husumet nedeniyle tartışma yaşandı. İlçe meydanında karşılaşan grup bıçak ve sopalarla kavgaya tutuştu. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında kavga eden grup polis ve jandarmanın müdahalesi ile kontrol altına alınabildi. Polis merkezine götürülen taraflar kavgalarına burada da devam etti. Pazaryolu’ndan gelen jandarma ve polis takviyesi ile ilçede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.
İspir’de iki grup arasında bıçaklı ve sopalı kavga
Erzurum’un İspir ilçesinde husumetli iki grup arasında çıkan kavga polisin müdahalesi ile son buldu.
Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezine cenaze için Bayburt ve Yusufeli’den geldikleri öğrenilen iki grup arasında aralarında önceden devam eden husumet nedeniyle tartışma yaşandı. İlçe meydanında karşılaşan grup bıçak ve sopalarla kavgaya tutuştu. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında kavga eden grup polis ve jandarmanın müdahalesi ile kontrol altına alınabildi. Polis merkezine götürülen taraflar kavgalarına burada da devam etti. Pazaryolu’ndan gelen jandarma ve polis takviyesi ile ilçede geniş çaplı güvenlik önlemi alındı.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.