pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Isparta’da 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 14:00, Güncelleme: 20.04.2024 - 13:58
 

Isparta’da 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ele geçirildi

Isparta’da 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ele geçirildi

Isparta’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ele geçirildi, olayla ilgili 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.Isparta İl merkezinde bulunan 3 iş yerinde yapılan aramalar neticesinde güncel piyasa değeri oldukça yüksek olan 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ile 59 adet kozmetik ürün ele geçirildi. Olayla ilgili M.A ve S.Ş isimli şüpheli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan gerekli işlem başlatıldı.
Isparta’da 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ele geçirildi
Isparta’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ele geçirildi, olayla ilgili 2 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
Isparta İl merkezinde bulunan 3 iş yerinde yapılan aramalar neticesinde güncel piyasa değeri oldukça yüksek olan 17 bin bağ gümrük kaçağı insan saçı ile 59 adet kozmetik ürün ele geçirildi. Olayla ilgili M.A ve S.Ş isimli şüpheli şahıslar hakkında 5607 SKM suçundan gerekli işlem başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.