pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İskilip’te 23 Nisan coşkusu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 16:33, Güncelleme: 23.04.2024 - 16:10
 

İskilip’te 23 Nisan coşkusu

İskilip’te 23 Nisan coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskilip’te coşkulu etkinlilerle kutlandı.Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program; Atatürk İlköğretim Okulu’nun hazırladığı program ile devam etti. Törene; İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikçi, İskilip Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Abdul Gaffer Sabit, Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı J. Üst çavuş Kazım Öztürk ve vatandaşlar katıldı.Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlamalar, halk oyunları gösterileri ve ödül töreninin ardından sona erdi.
İskilip’te 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İskilip’te coşkulu etkinlilerle kutlandı.
Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan program; Atatürk İlköğretim Okulu’nun hazırladığı program ile devam etti. Törene; İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkanı İsmail Çizikçi, İskilip Garnizon Komutanı Personel Asteğmen Abdul Gaffer Sabit, Emniyet Müdürü Önder İstanbul, İlçe Jandarma Komutanı J. Üst çavuş Kazım Öztürk ve vatandaşlar katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam eden kutlamalar, halk oyunları gösterileri ve ödül töreninin ardından sona erdi.

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.