pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İl Sağlık Müdürü Ekingen, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çalışmaları inceledi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2024 - 18:34, Güncelleme: 27.03.2024 - 18:06
 

İl Sağlık Müdürü Ekingen, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çalışmaları inceledi

İl Sağlık Müdürü Ekingen, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çalışmaları inceledi

Antalya İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen, Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yapılan yenilikleri ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.Antalya İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen, Başhekim Vekili Uzm. Dr. Mesut Yıldırım ve Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ile birlikte fiziki alt yapının güçlendirilmesi ve nitelikli sağlık hizmeti verilebilmesi yapılan yenilikleri yerinde değerlendirerek bilgi alışverişinde bulundu. Saha çalışmaları neticesinde tasarruf ve gelir arttırıcı programlar dâhilinde hastanenin otopark alanına kurulan Güneş Enerji Santralleri’nin (GES) son durumu, Acil Servis Biriminin arka kısmına yapılan hastane yemekhanesi ve depo alanı, yapılması planlanan yeni yoğun bakım alanlarının mevcut durumu ve hastanenin ihtiyaçları görüşüldü. Sağlık Müdürü Ekingen, sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi adına gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.
İl Sağlık Müdürü Ekingen, ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki çalışmaları inceledi
Antalya İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen, Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek yapılan yenilikleri ve genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.
Antalya İl Sağlık Müdürü Evren Ekingen, Başhekim Vekili Uzm. Dr. Mesut Yıldırım ve Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ile birlikte fiziki alt yapının güçlendirilmesi ve nitelikli sağlık hizmeti verilebilmesi yapılan yenilikleri yerinde değerlendirerek bilgi alışverişinde bulundu. Saha çalışmaları neticesinde tasarruf ve gelir arttırıcı programlar dâhilinde hastanenin otopark alanına kurulan Güneş Enerji Santralleri’nin (GES) son durumu, Acil Servis Biriminin arka kısmına yapılan hastane yemekhanesi ve depo alanı, yapılması planlanan yeni yoğun bakım alanlarının mevcut durumu ve hastanenin ihtiyaçları görüşüldü. Sağlık Müdürü Ekingen, sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi adına gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.