pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 16:02, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:52
 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un katılımı ile yapıldı.Toplantı İl istihdam kurulu üyeleri ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın Başkanlığında video konferans sistemi (VKS) üzerinden gerçekleştirildiToplantıda İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, kurumun ilk 3 aylık faaliyet verilerinin yer aldığı sunum gerçekleştirdi.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 2. Olağan Toplantısı Karabük Valisi Mustafa Yavuz’un katılımı ile yapıldı.
Toplantı İl istihdam kurulu üyeleri ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın Başkanlığında video konferans sistemi (VKS) üzerinden gerçekleştirildi
Toplantıda İŞKUR İl Müdürü Ferhat Sarıçam, kurumun ilk 3 aylık faaliyet verilerinin yer aldığı sunum gerçekleştirdi.

Karabük HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.