pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hukuk öğrencilerinden uygulamalı ders

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 11:30, Güncelleme: 27.04.2024 - 11:27
 

Hukuk öğrencilerinden uygulamalı ders

Hukuk öğrencilerinden uygulamalı ders

Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde medenî usul hukuku dersinde yazılı yargılama usulünde kurgusal duruşma yapıldı. Uygulamada öğrenciler gerçek mahkeme salonunda duruşma yapıldıHukuk Fakültesinde yapılan uygulamalı hukuk dersinin öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali Çetin Aslan ile Arş. Gör. Yaren Nisa Öztay’ın gözetiminde Hukuk Fakültesi Kurgusal Duruşma Salonu’nda yapılan kurgusal duruşmada bonodan kaynaklanan menfî tespit davası uyuşmazlığı görüldü ve hüküm verildi. Öğrenciler Alara Nazlı Çam, Hilal Türkmen ve Senanur Çoşkuner asliye ticaret mahkemesi hâkimleri olarak; Şulenaz Çıtır ve Ceylin Katı davacı avukatları olarak; Oğuzcan Çalım ise davalı avukatı olarak kurgusal duruşmada görev aldı. Uygulamalı hukuk dersi sonrası Dr. Öğr. Üyesi Ali Çetin Aslan ile Arş. Gör. Yaren Nisa Öztay gerçeğe yakın yapılan mahkeme sonrası öğrencilerinin tebrik ettiler.
Hukuk öğrencilerinden uygulamalı ders
Balıkesir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde medenî usul hukuku dersinde yazılı yargılama usulünde kurgusal duruşma yapıldı. Uygulamada öğrenciler gerçek mahkeme salonunda duruşma yapıldı
Hukuk Fakültesinde yapılan uygulamalı hukuk dersinin öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ali Çetin Aslan ile Arş. Gör. Yaren Nisa Öztay’ın gözetiminde Hukuk Fakültesi Kurgusal Duruşma Salonu’nda yapılan kurgusal duruşmada bonodan kaynaklanan menfî tespit davası uyuşmazlığı görüldü ve hüküm verildi. Öğrenciler Alara Nazlı Çam, Hilal Türkmen ve Senanur Çoşkuner asliye ticaret mahkemesi hâkimleri olarak; Şulenaz Çıtır ve Ceylin Katı davacı avukatları olarak; Oğuzcan Çalım ise davalı avukatı olarak kurgusal duruşmada görev aldı. Uygulamalı hukuk dersi sonrası Dr. Öğr. Üyesi Ali Çetin Aslan ile Arş. Gör. Yaren Nisa Öztay gerçeğe yakın yapılan mahkeme sonrası öğrencilerinin tebrik ettiler.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.