pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 09:00, Güncelleme: 20.04.2024 - 08:33
 

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, şirket organizasyonunda umreye gidecek olan 8 kişilik umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.Kutsal topraklara gidecek olan umre kafilesi için Şehitler Mahallesi Valide Sultan Kız Yurdu önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde, din görevlilerinin okuduğu ilahiler ve yapılan duanın ardından umre yolcuları yakınları ile vedalaştıktan sonra gözyaşları arasında kutsal topraklara uğurlandı.Uğurlama törenine Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş’ta katıldı.
Hisarcık’ta umre kafilesi dualarla uğurlandı
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, şirket organizasyonunda umreye gidecek olan 8 kişilik umre kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
Kutsal topraklara gidecek olan umre kafilesi için Şehitler Mahallesi Valide Sultan Kız Yurdu önünde gerçekleştirilen uğurlama töreninde, din görevlilerinin okuduğu ilahiler ve yapılan duanın ardından umre yolcuları yakınları ile vedalaştıktan sonra gözyaşları arasında kutsal topraklara uğurlandı.
Uğurlama törenine Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş’ta katıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.