pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hisarcık’ta ahşap ev yangını

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 19:01, Güncelleme: 08.05.2024 - 18:32
 

Hisarcık’ta ahşap ev yangını

Hisarcık’ta ahşap ev yangını

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler köyünde çıkan yangın sonucu iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şeyhler köyünde Bayram K.’ye ait iki katlı ahşap binada sobadan sıçrayan kıvılcımlardan çıktığı sanılan yangına Hisarcık ve Emet Belediyesi itfaiye ekipleri ile Hisarcık Orman İşletme Şefliği arazözü müdahale etti. Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan ve 2 saat soğutma çalışması yapılan yangın sonucu iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
Hisarcık’ta ahşap ev yangını
Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Şeyhler köyünde çıkan yangın sonucu iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şeyhler köyünde Bayram K.’ye ait iki katlı ahşap binada sobadan sıçrayan kıvılcımlardan çıktığı sanılan yangına Hisarcık ve Emet Belediyesi itfaiye ekipleri ile Hisarcık Orman İşletme Şefliği arazözü müdahale etti. Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınan ve 2 saat soğutma çalışması yapılan yangın sonucu iki katlı ahşap ev kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.