pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hedef 100 bin Kişiye Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 08:00, Güncelleme: 20.04.2024 - 07:36
 

Hedef 100 bin Kişiye Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi

Hedef 100 bin Kişiye Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu Hedef 100 bin Kişiye Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi projesi kapsamında Erzincan’da 3’ncü Ordu Komutanlığı personeline eğitim verildi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu 100 bin arama kurtarma personeli projesi kapsamında 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda, Türkiye’de yaşanabilecek her tür afet ve acil durumlara müdahalede görev alacak arama ve kurtarma ekiplerinin etkin müdahalede bulunabilmesi için kapasitelerinin arttırılması gerektiği bildirildi.Bu kapsamda Erzincan’da AFAD personeli tarafından 3. Ordu İstihkam Taburunda görevli 38 personele ‘Depremde Arama ve Kurtarma’ tatbikatı ve sınav uygulamaları gerçekleştirildi.
Hedef 100 bin Kişiye Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu Hedef 100 bin Kişiye Depremde Arama ve Kurtarma Eğitimi projesi kapsamında Erzincan’da 3’ncü Ordu Komutanlığı personeline eğitim verildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu 100 bin arama kurtarma personeli projesi kapsamında 06 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda, Türkiye’de yaşanabilecek her tür afet ve acil durumlara müdahalede görev alacak arama ve kurtarma ekiplerinin etkin müdahalede bulunabilmesi için kapasitelerinin arttırılması gerektiği bildirildi.
Bu kapsamda Erzincan’da AFAD personeli tarafından 3. Ordu İstihkam Taburunda görevli 38 personele ‘Depremde Arama ve Kurtarma’ tatbikatı ve sınav uygulamaları gerçekleştirildi.

Erzincan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.