pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Havza’da bin 500 meyve fidanı dağıtıldı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 16:01, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:55
 

Havza’da bin 500 meyve fidanı dağıtıldı

Havza’da bin 500 meyve fidanı dağıtıldı

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Havza ilçesinde vatandaşlara bin 500 adet meyve fidanı dağıtıldı.Havza Belediyesi tarafından Kevser Camisi önünde vatandaşlara badem, dut, kayısı, ceviz ve şeftali fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Bin 500 adet fidanın dağıtıldığı etkinlikte Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, vatandaşlar ile yakından ilgilendi.Fidan dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Murat İkiz, “Amacımız yeşil bir Havza. İlçemizde yeşil alanları arttırmak için Havza Belediyesi olarak halkımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Halkımızdan isteğimiz fidanları muhakkak dikmeleri ve diktikleri bu fidanları korumaları. Bunun için halkımıza ücretsiz fidan dağıtımına devam edeceğiz. Geçen hafta dağıtımız fidanlar ile dağıtılan fidan sayımız 3 bine ulaştı. İnşallah Havza Belediyesi olarak parklarımızda hızlı bir ağaçlandırma ve peyzaj çalışmasına da başlayacağız” dedi.
Havza’da bin 500 meyve fidanı dağıtıldı
SAMSUN (İHA) – Samsun’un Havza ilçesinde vatandaşlara bin 500 adet meyve fidanı dağıtıldı.
Havza Belediyesi tarafından Kevser Camisi önünde vatandaşlara badem, dut, kayısı, ceviz ve şeftali fidanı dağıtımı gerçekleştirildi. Bin 500 adet fidanın dağıtıldığı etkinlikte Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, vatandaşlar ile yakından ilgilendi.
Fidan dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Murat İkiz, “Amacımız yeşil bir Havza. İlçemizde yeşil alanları arttırmak için Havza Belediyesi olarak halkımıza ücretsiz fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Halkımızdan isteğimiz fidanları muhakkak dikmeleri ve diktikleri bu fidanları korumaları. Bunun için halkımıza ücretsiz fidan dağıtımına devam edeceğiz. Geçen hafta dağıtımız fidanlar ile dağıtılan fidan sayımız 3 bine ulaştı. İnşallah Havza Belediyesi olarak parklarımızda hızlı bir ağaçlandırma ve peyzaj çalışmasına da başlayacağız” dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.