pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakem Mahmut Selçuk’a saldıran 4 sanığa ceza yağdı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 15:01, Güncelleme: 26.04.2024 - 14:51
 

Hakem Mahmut Selçuk’a saldıran 4 sanığa ceza yağdı

Hakem Mahmut Selçuk’a saldıran 4 sanığa ceza yağdı

Çorum’da Alaca Belediyespor ile Mimar Sinan Gençlik Spor arasında 2022-2023 sezonunda oynanan BELTAŞ 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi maçında hakem Mahmut Selçuk’a saldırıp darp eden 4 sanığın yargılandığı dava sonuçlandı.Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşması 24 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi. Mahkeme, Mahmut Selçuk’a yumruk atan Erkan Gül için toplamda 6 yıl 3 ay ve ayrıca 10 ay hapis cezasının yanı sıra spor kulüplerinin, federasyonların, sportif faaliyet icra eden kulüp ve derneklerin yönetim ve denetim organlarına 5 yıl girememesine karar verirken, hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetime tabi tutulmasına hükmetti.Sanıklardan Kadir Bayat, 112 gün hapis, 2 bin 240 lira + 7 bin 80 lira adli para cezası ve 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, Bayat’ın 5 yıl denetime tabii tutulmasına karar verdi.Sanıklardan Samet Özdemir ve Muhsin Avşar’a 10’ar ay hapis ve 4 bin 500’er lira para cezasına çarptıran mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetime tabii tutulmasını kararlaştırdı.Hakem Mahmut Selçuk’un, maddi ve manevi tazminat talebinin ise ayrı bir dava olarak açılacağı öğrenildi.
Hakem Mahmut Selçuk’a saldıran 4 sanığa ceza yağdı
Çorum’da Alaca Belediyespor ile Mimar Sinan Gençlik Spor arasında 2022-2023 sezonunda oynanan BELTAŞ 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi maçında hakem Mahmut Selçuk’a saldırıp darp eden 4 sanığın yargılandığı dava sonuçlandı.
Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşması 24 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi. Mahkeme, Mahmut Selçuk’a yumruk atan Erkan Gül için toplamda 6 yıl 3 ay ve ayrıca 10 ay hapis cezasının yanı sıra spor kulüplerinin, federasyonların, sportif faaliyet icra eden kulüp ve derneklerin yönetim ve denetim organlarına 5 yıl girememesine karar verirken, hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetime tabi tutulmasına hükmetti.
Sanıklardan Kadir Bayat, 112 gün hapis, 2 bin 240 lira + 7 bin 80 lira adli para cezası ve 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hükmün açıklanmasını geri bırakan mahkeme, Bayat’ın 5 yıl denetime tabii tutulmasına karar verdi.
Sanıklardan Samet Özdemir ve Muhsin Avşar’a 10’ar ay hapis ve 4 bin 500’er lira para cezasına çarptıran mahkeme hükmün açıklanmasını geri bırakarak 5 yıl denetime tabii tutulmasını kararlaştırdı.
Hakem Mahmut Selçuk’un, maddi ve manevi tazminat talebinin ise ayrı bir dava olarak açılacağı öğrenildi.

Çorum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.