pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 21:31, Güncelleme: 19.04.2024 - 20:59
 

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Türkiye’ye örnek ve öncü olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdik.Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine Kuvai Milliye şehrimiz Altıeylül adına Türk Bayrağımızı emanet ettik. Tekrardan Başkentimize hizmet edecek olan Mansur Başkanımı tebrik ediyor, misafirperverlikleri ve nezaketi için teşekkür ediyorum” dedi.Mansur Başkandan Altıeylül’e ziyaret sözüAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ziyaretleri için Başkan Şehirli’ye teşekkür etti. Yavaş, Altıeylül ilçesiyle kardeşlik bağları kuracağız diyerek; ilk fırsatta Altıeylül’e geleceklerinin sözünü verdi.
Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret
Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.
Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Türkiye’ye örnek ve öncü olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a nezaket ziyareti gerçekleştirdik.Ziyarette yerel yönetimlerle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Kendisine Kuvai Milliye şehrimiz Altıeylül adına Türk Bayrağımızı emanet ettik. Tekrardan Başkentimize hizmet edecek olan Mansur Başkanımı tebrik ediyor, misafirperverlikleri ve nezaketi için teşekkür ediyorum” dedi.
Mansur Başkandan Altıeylül’e ziyaret sözü
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise ziyaretleri için Başkan Şehirli’ye teşekkür etti. Yavaş, Altıeylül ilçesiyle kardeşlik bağları kuracağız diyerek; ilk fırsatta Altıeylül’e geleceklerinin sözünü verdi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.