pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Göztepe, Giresunspor deplasmanında

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 10:02, Güncelleme: 19.04.2024 - 09:49
 

Göztepe, Giresunspor deplasmanında

Göztepe, Giresunspor deplasmanında

Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında yarın Giresunspor’a konuk olacak. Çotanak Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.Trendyol 1. Lig’in 31. hafta mücadelesinde Göztepe, yarın Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Çotanak Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma öncesinde konuk ekip Göztepe, 60 puanla ikinci sırada yer alırken, haftalar önce matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Giresunspor ise 7 puanla 18. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi hedeflerken, Giresunspor ise rakibini mağlup ederek moral depolamak istiyor.İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Göztepe, 3-0’lık skorla kazanan taraf olmuştu.Göztepe, kazanması durumunda rakiplerini bekleyecekGöztepe, yarın oynanacak mücadelede Giresunspor’u mağlup etmesi durumunda rakiplerinin maçlarını bekleyecek. Çorum FK’nın 21 Nisan Pazar günü Adanaspor’a yenilmesi, Sakaryaspor’un da Keçiörengücü karşısında puan kaybetmesi halinde sarı-kırmızılılarda gözler, pazartesi günü oynanacak Kocaelispor müsabakasına çevrilecek. 22 Nisan Pazartesi günü de Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olması durumunda Göztepe, matematiksel olarak ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek ve bitime 3 hafta kala Süper Lig’e yükselecek.
Göztepe, Giresunspor deplasmanında
Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 31. haftasında yarın Giresunspor’a konuk olacak. Çotanak Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak.
Trendyol 1. Lig’in 31. hafta mücadelesinde Göztepe, yarın Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Çotanak Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşma öncesinde konuk ekip Göztepe, 60 puanla ikinci sırada yer alırken, haftalar önce matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşen Giresunspor ise 7 puanla 18. sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılılar, rakibini mağlup ederek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etmeyi hedeflerken, Giresunspor ise rakibini mağlup ederek moral depolamak istiyor.
İki takım arasında oynanan sezonun ilk maçını Göztepe, 3-0’lık skorla kazanan taraf olmuştu.

Göztepe, kazanması durumunda rakiplerini bekleyecek
Göztepe, yarın oynanacak mücadelede Giresunspor’u mağlup etmesi durumunda rakiplerinin maçlarını bekleyecek. Çorum FK’nın 21 Nisan Pazar günü Adanaspor’a yenilmesi, Sakaryaspor’un da Keçiörengücü karşısında puan kaybetmesi halinde sarı-kırmızılılarda gözler, pazartesi günü oynanacak Kocaelispor müsabakasına çevrilecek. 22 Nisan Pazartesi günü de Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olması durumunda Göztepe, matematiksel olarak ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek ve bitime 3 hafta kala Süper Lig’e yükselecek.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.