pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Görükle’de ’Huzur’ operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 11:02, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:48
 

Görükle’de ’Huzur’ operasyonu

Görükle’de ’Huzur’ operasyonu

Bursa’da çok sayıda polisin katıldığı, gece kulüpleri ve kafelerin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Görükle Mahallesi’nde ’Huzur’ operasyonu yapıldı.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde ’Huzur’ operasyonu gerçekleştirildi. Uygulama, özellikle gece kulüplerinin yoğun olduğu merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde yapıldı. Çok sayıda vatandaşın UYAP sorgusu yapılırken, trafiği tehlikeye düşüren otomobiller tek tek durdurularak incelendi.Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada ‘Huzur’ uygulamalarının vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için yapıldığını, ara vermeden devam edeceğini bildirdi.
Görükle’de ’Huzur’ operasyonu
Bursa’da çok sayıda polisin katıldığı, gece kulüpleri ve kafelerin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Görükle Mahallesi’nde ’Huzur’ operasyonu yapıldı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde ’Huzur’ operasyonu gerçekleştirildi. Uygulama, özellikle gece kulüplerinin yoğun olduğu merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi’nde yapıldı. Çok sayıda vatandaşın UYAP sorgusu yapılırken, trafiği tehlikeye düşüren otomobiller tek tek durdurularak incelendi.
Öte yandan, İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada ‘Huzur’ uygulamalarının vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için yapıldığını, ara vermeden devam edeceğini bildirdi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.