pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gökyüzünde “Süper Ay” şöleni

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 11:07, Güncelleme: 29.03.2024 - 10:42
 

Gökyüzünde “Süper Ay” şöleni

Gökyüzünde “Süper Ay” şöleni

Ay’ın Dünya’ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, Ağrı’da kartpostallık görüntüler oluşturdu.Ay’ın Dünya’ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, Ağrı’da kartpostallık görüntüler oluştururken, görenleri kendine hayran bıraktı. O anlar ise kameraların objektiflerine yansıdı. Ay’ın normalde olduğundan çok daha büyük ve parlak görülmesi olayı “Süper Ay” olarak adlandırılırken, Türkiye’nin birçok noktasında Ay parlaklığıyla göz kamaştırdı.
Gökyüzünde “Süper Ay” şöleni
Ay’ın Dünya’ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, Ağrı’da kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Ay’ın Dünya’ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, Ağrı’da kartpostallık görüntüler oluştururken, görenleri kendine hayran bıraktı. O anlar ise kameraların objektiflerine yansıdı. Ay’ın normalde olduğundan çok daha büyük ve parlak görülmesi olayı “Süper Ay” olarak adlandırılırken, Türkiye’nin birçok noktasında Ay parlaklığıyla göz kamaştırdı.

Ağrı HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.