pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Giresun’da trafik kazası 1 ölü 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2024 - 16:39, Güncelleme: 29.03.2024 - 16:08
 

Giresun’da trafik kazası 1 ölü 2 yaralı

Giresun’da trafik kazası 1 ölü 2 yaralı

Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Karadeniz Sahil Yolu’nda Giresun istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan İlyas Kır (60) yönetimindeki 41 DE 024 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu üst geçidin ayağına çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan İlyas, Güllü ve Mehmet Kır sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Güllü Kır (59) hayatını kaybederken, yaralıların tedavileri sürüyor.
Giresun’da trafik kazası 1 ölü 2 yaralı
Giresun’un Bulancak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Karadeniz Sahil Yolu’nda Giresun istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan İlyas Kır (60) yönetimindeki 41 DE 024 plakalı araç sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu üst geçidin ayağına çarptı. Kazanın ardından olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarılan İlyas, Güllü ve Mehmet Kır sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Güllü Kır (59) hayatını kaybederken, yaralıların tedavileri sürüyor.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.