pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Giresun’da örtü yangını korkuttu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:36
 

Giresun’da örtü yangını korkuttu

Giresun’da örtü yangını korkuttu

Giresun’un Eynesil ilçesi ile Trabzon’un Beşikdüzü ilçe sınırında çıkan örtü yangını, yerleşim yerine ulaşmadan itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek yaklaşık Eynesil ilçe sınırlarına ulaştık. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Bölgeye Eynesil, Beşikdüzü, Görele ve Çavuşlu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı.
Giresun’da örtü yangını korkuttu
Giresun’un Eynesil ilçesi ile Trabzon’un Beşikdüzü ilçe sınırında çıkan örtü yangını, yerleşim yerine ulaşmadan itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek yaklaşık Eynesil ilçe sınırlarına ulaştık. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Bölgeye Eynesil, Beşikdüzü, Görele ve Çavuşlu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle yerleşim yerine sıçramadan kontrol altına alındı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.