pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gençler sahilde uçurtma şenliği düzenledi

Kültür-Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 10:30, Güncelleme: 20.04.2024 - 10:26
 

Gençler sahilde uçurtma şenliği düzenledi

Gençler sahilde uçurtma şenliği düzenledi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de havaların rüzgarlı geçmesi sebebi ile üniversiteli gençler Akçakoca sahilinde uçurtma şenliği düzenledi.Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere çeşitli imkanlar sağlamaya devam eden Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Düzce’de son günlerde havaların rüzgarlı geçmesi ile birlikte uçurtma şenliği düzenledi. Karadeniz’e kıyı Akçakoca sahillerinde gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde renkli görüntüler oluştu.
Gençler sahilde uçurtma şenliği düzenledi
DÜZCE (İHA) – Düzce’de havaların rüzgarlı geçmesi sebebi ile üniversiteli gençler Akçakoca sahilinde uçurtma şenliği düzenledi.
Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere çeşitli imkanlar sağlamaya devam eden Gençlik ve Spor il Müdürlüğü, Düzce’de son günlerde havaların rüzgarlı geçmesi ile birlikte uçurtma şenliği düzenledi. Karadeniz’e kıyı Akçakoca sahillerinde gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde renkli görüntüler oluştu.

Düzce HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.