pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemlik’te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2024 - 18:02, Güncelleme: 29.04.2024 - 17:32
 

Gemlik’te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı

Gemlik’te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı

Gemlik’te Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi tarafından yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 5 uyuşturucu taciri tutuklandı.Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi, Gemlik ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 5 kişi, teknik ve fiziki takibin sonunda yapılan operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, çeşitli uyuşturucu ve suç aleti ele geçirildi.Yapılan incelemeler sonrasında Y.S., T.A., P.V., A.E.O.ve S.S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gemlik’te 5 uyuşturucu taciri tutuklandı
Gemlik’te Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi tarafından yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 5 uyuşturucu taciri tutuklandı.
Bursa Narkotik Büro Gemlik Şubesi, Gemlik ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 5 kişi, teknik ve fiziki takibin sonunda yapılan operasyonla gözaltına alındı. Zanlıların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda, çeşitli uyuşturucu ve suç aleti ele geçirildi.
Yapılan incelemeler sonrasında Y.S., T.A., P.V., A.E.O.ve S.S.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.