pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gaziantep’te jandarma okul servis araçlarını denetledi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 17:31, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:11
 

Gaziantep’te jandarma okul servis araçlarını denetledi

Gaziantep’te jandarma okul servis araçlarını denetledi

Gaziantep’te jandarma ekiplerince 514 okul servis aracı ve sürücüsü kontrol edilerek 11 sürücüye tespit edilen eksikliklerden dolayı toplam 9 bin 872 TL idari para cezası uygulandı.Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, bayram tatili sonrası okul servis araçları ve sürücülerine yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 514 okul servis aracı ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimler sonucunda 11 sürücüye tespit edilen çeşitli eksikliklerden dolayı toplam 9 bin 872 TL idari para cezası uygulandı.Denetimler sırasında yaya güvenliği bilgilendirme broşürleri de dağıtıldı.
Gaziantep’te jandarma okul servis araçlarını denetledi
Gaziantep’te jandarma ekiplerince 514 okul servis aracı ve sürücüsü kontrol edilerek 11 sürücüye tespit edilen eksikliklerden dolayı toplam 9 bin 872 TL idari para cezası uygulandı.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri, bayram tatili sonrası okul servis araçları ve sürücülerine yönelik denetim yaptı. Yapılan denetimlerde 514 okul servis aracı ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimler sonucunda 11 sürücüye tespit edilen çeşitli eksikliklerden dolayı toplam 9 bin 872 TL idari para cezası uygulandı.
Denetimler sırasında yaya güvenliği bilgilendirme broşürleri de dağıtıldı.

Gaziantep HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.