pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 23:01, Güncelleme: 27.04.2024 - 22:39
 

Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu

Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu

Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup final etabı ikinci maçında Slovenya ekibi AVK Triglav Kranj’ı 19-13 yenerek namağlup şampiyon oldu.İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmadan 14-6 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçen Galatasaray, ikinci maçı da 19-13 kazandı ve LEN Challenger Cup’ta şampiyonluğa ulaştı. LEN Challenger Cup C Grubu’nda mücadele eden sarı-kırmızılılar, Sporting Clube de Portugal’ı 27-6, Polytechnic Water Polo Club’ı 17-8, Klub vodneho pola Novaky’i ise 14-7 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Malta ekibi Valetta ile oynayan Galatasaray ilk maçı 10-6 ve ikinci karşılaşmayı da 15-12 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.Yarı finalde Litvanya temsilcisi EVK Zaibas ile eşleşen sarı-kırmızılılar, 9-8 ve 12-9 yenerek finale çıktı.
Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu
Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup final etabı ikinci maçında Slovenya ekibi AVK Triglav Kranj’ı 19-13 yenerek namağlup şampiyon oldu.
İstanbul’da oynanan ilk karşılaşmadan 14-6 galip ayrılarak seride 1-0 öne geçen Galatasaray, ikinci maçı da 19-13 kazandı ve LEN Challenger Cup’ta şampiyonluğa ulaştı. LEN Challenger Cup C Grubu’nda mücadele eden sarı-kırmızılılar, Sporting Clube de Portugal’ı 27-6, Polytechnic Water Polo Club’ı 17-8, Klub vodneho pola Novaky’i ise 14-7 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Malta ekibi Valetta ile oynayan Galatasaray ilk maçı 10-6 ve ikinci karşılaşmayı da 15-12 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.
Yarı finalde Litvanya temsilcisi EVK Zaibas ile eşleşen sarı-kırmızılılar, 9-8 ve 12-9 yenerek finale çıktı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.