pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Forkliftin altında kalan işçi ağır yaralandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 18:01, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:37
 

Forkliftin altında kalan işçi ağır yaralandı

Forkliftin altında kalan işçi ağır yaralandı

Elazığ’da forklifti tamir etmek isterken altında kalan işçi ağır yaralandı.Olay, merkeze bağlı Akçakiraz beldesinde bulunan bir beton fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçi M.D. arızalanan forklifti tamir etmek için altına girdi. Krikonun kırılması üzerine forkliftin altında kalan işçi ağır kaldı. Durumu fark eden iş arkadaşları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken soruşturma sürüyor.
Forkliftin altında kalan işçi ağır yaralandı
Elazığ’da forklifti tamir etmek isterken altında kalan işçi ağır yaralandı.
Olay, merkeze bağlı Akçakiraz beldesinde bulunan bir beton fabrikasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçi M.D. arızalanan forklifti tamir etmek için altına girdi. Krikonun kırılması üzerine forkliftin altında kalan işçi ağır kaldı. Durumu fark eden iş arkadaşları ilk müdahaleyi yaptıktan sonra durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. M.D.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken soruşturma sürüyor.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.