pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları oylarını kullandı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 13:32, Güncelleme: 27.04.2024 - 12:59
 

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları oylarını kullandı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları oylarını kullandı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan ve Nihat Tokat oylarını kullandı.Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılıyor. Divan üyeleri, sandık başında sıraya girerken; başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan ve Nihat Tokat da oylarını kullandı. Seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erecek.Göreve gelecek yüksek divan kurulu başkanı 3 yıl başkanlık koltuğunda oturacak.
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları oylarını kullandı
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan ve Nihat Tokat oylarını kullandı.
Fenerbahçe Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılıyor. Divan üyeleri, sandık başında sıraya girerken; başkan adayları Şekip Mosturoğlu, Sevil Zeynep Becan ve Nihat Tokat da oylarını kullandı. Seçimli genel kurulda oy kullanma işlemi saat 15.00’te sona erecek.
Göreve gelecek yüksek divan kurulu başkanı 3 yıl başkanlık koltuğunda oturacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.