pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 16:32, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:12
 

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışma öğle saatlerinde yapıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla da tamamlandı. Olympiakos ile oynanan maça ilk 11’de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi.Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Fenerbahçe, Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışma öğle saatlerinde yapıldı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışmasıyla devam etti. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla da tamamlandı. Olympiakos ile oynanan maça ilk 11’de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla geçirdi.
Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.