pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fatsa’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2024 - 19:30, Güncelleme: 17.04.2024 - 19:18
 

Fatsa’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Fatsa’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybederken, motosikletteki 2 kişi de yaralandı.Kaza, Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Ali Ö. yönetimindeki 52 AED 924 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Ertuğrul Demirbaş’a (67) çarptı. Kazada Demirbaş ile motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan Mertcan Y. (22) yaralandı. Yaralılar Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Demirbaş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Fatsa’da trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Ordu’nun Fatsa ilçesinde motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybederken, motosikletteki 2 kişi de yaralandı.
Kaza, Dumlupınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Ali Ö. yönetimindeki 52 AED 924 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Ertuğrul Demirbaş’a (67) çarptı. Kazada Demirbaş ile motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan Mertcan Y. (22) yaralandı. Yaralılar Fatsa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Demirbaş, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.