pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2024 - 12:00, Güncelleme: 27.04.2024 - 11:53
 

Eskişehir genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor

Eskişehir genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor

Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölgede hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artması, akşam ve gece saatlerinde ise kentin kuzeydoğu bölgesinde sağanak yağış olması bekleniyor.Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinin az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu olacağı bekleniyor. Bu akşam ve gece saatlerinde kentin kuzeydoğu bölgelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü yağış yağması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise kent genelinde 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklığın 31 derece ile Sarıcakaya ilçesinde olması beklenirken, en düşük sıcaklığın 21 derece sıcaklık ile Mihalıççık ilçesinde olması bekleniyor.
Eskişehir genelinde hava sıcaklıklarının artması bekleniyor
Eskişehir’in de içerisinde bulunduğu bölgede hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece artması, akşam ve gece saatlerinde ise kentin kuzeydoğu bölgesinde sağanak yağış olması bekleniyor.
Meteoroloji 3’üncü Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölge genelinin az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu olacağı bekleniyor. Bu akşam ve gece saatlerinde kentin kuzeydoğu bölgelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü yağış yağması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise kent genelinde 1 ila 3 derece artması bekleniyor. Kent genelinde en yüksek sıcaklığın 31 derece ile Sarıcakaya ilçesinde olması beklenirken, en düşük sıcaklığın 21 derece sıcaklık ile Mihalıççık ilçesinde olması bekleniyor.

Eskişehir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.