pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Kocabatmaz hayatını kaybetti

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 16:34, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:03
 

Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Kocabatmaz hayatını kaybetti

Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Kocabatmaz hayatını kaybetti

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, hayatını kaybetti. Kocabatmaz’ın cenazesi, TBMM’nde yapılacak törenin ardından memleketi Denizli’de defnedilecek.21. Dönem DSP Denizli Milletvekili, eski Devlet Bakanı ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığına bağlı olarak hayatını kaybetti. Bülent Ecevit başkanlığındaki 57. Hükümette Devlet Bakanı olarak görev yapan 78 yaşındaki Prof. Dr. Kocabatmaz’ın cenazesinin yarın saat 11.00’de TBMM’nde yapılacak törenin ardından Cuma günü memleketi Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.
Eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Kocabatmaz hayatını kaybetti
21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakanı Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, hayatını kaybetti. Kocabatmaz’ın cenazesi, TBMM’nde yapılacak törenin ardından memleketi Denizli’de defnedilecek.

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili, eski Devlet Bakanı ve emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığına bağlı olarak hayatını kaybetti. Bülent Ecevit başkanlığındaki 57. Hükümette Devlet Bakanı olarak görev yapan 78 yaşındaki Prof. Dr. Kocabatmaz’ın cenazesinin yarın saat 11.00’de TBMM’nde yapılacak törenin ardından Cuma günü memleketi Denizli’de son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.