pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erzurumspor FK’da Çorum mesaisi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 10:04, Güncelleme: 26.04.2024 - 09:38
 

Erzurumspor FK’da Çorum mesaisi

Erzurumspor FK’da Çorum mesaisi

Trendyol 1. Lig’de hafta sonu Çorum FK ile kendi sahasında karşılaşacak olan Erzurumspor FK, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.Ligde oynadığı 31 maçta aldığı 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle puan cetvelinde 10. sırada yer alan Erzurumspor, Çorum FK maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kendi tesislerinde yoğun bir tempo ile antrenmanlarını sürdüren mavi-beyazlı takımda Teknik Direktör Hakan Kutlu, ligde son viraja girerken güvenli bölgede yer almak istediklerini ifade etmişti.Kazım Karabekir Stadyumu’nda 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 16.00’da yapılacak Erzurumspor FK - Çorum FK maçını Sarper Barış Saka yönetecek.
Erzurumspor FK’da Çorum mesaisi
Trendyol 1. Lig’de hafta sonu Çorum FK ile kendi sahasında karşılaşacak olan Erzurumspor FK, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürüyor.
Ligde oynadığı 31 maçta aldığı 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle puan cetvelinde 10. sırada yer alan Erzurumspor, Çorum FK maçı hazırlıklarını sürdürdü. Kendi tesislerinde yoğun bir tempo ile antrenmanlarını sürdüren mavi-beyazlı takımda Teknik Direktör Hakan Kutlu, ligde son viraja girerken güvenli bölgede yer almak istediklerini ifade etmişti.
Kazım Karabekir Stadyumu’nda 28 Nisan 2024 Pazar günü saat 16.00’da yapılacak Erzurumspor FK - Çorum FK maçını Sarper Barış Saka yönetecek.

Erzurum HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.