pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erenler’de fen işleri ekipleri sahada

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.04.2024 - 15:32, Güncelleme: 26.04.2024 - 15:17
 

Erenler’de fen işleri ekipleri sahada

Erenler’de fen işleri ekipleri sahada

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve sorunlar doğrultusunda ve çalışma programlarına göre sahada emek gösteriyor” dedi.Erenler Belediyesi ilçe genelinde hizmet ve çalışmalarına hız kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada çalıştıklarını ifade eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve sorunlar doğrultusunda ve çalışma programlarına göre sahada emek gösteriyor. Bizler Erenler’imizin sorunları, vatandaşlarımızın beklentilerini biliyoruz. Bu doğrultuda proje ve çalışmalarımız hazır. İnşallah en kısa sürede proje ve çalışmalarımızı hayata geçirecek, kıymetli Erenler halkına hak ettiği hizmeti sunacağız. Her şey güzel Erenler’imiz için, her şey güzel Erenler halkı için” dedi.
Erenler’de fen işleri ekipleri sahada
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve sorunlar doğrultusunda ve çalışma programlarına göre sahada emek gösteriyor” dedi.
Erenler Belediyesi ilçe genelinde hizmet ve çalışmalarına hız kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada çalıştıklarını ifade eden Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve sorunlar doğrultusunda ve çalışma programlarına göre sahada emek gösteriyor. Bizler Erenler’imizin sorunları, vatandaşlarımızın beklentilerini biliyoruz. Bu doğrultuda proje ve çalışmalarımız hazır. İnşallah en kısa sürede proje ve çalışmalarımızı hayata geçirecek, kıymetli Erenler halkına hak ettiği hizmeti sunacağız. Her şey güzel Erenler’imiz için, her şey güzel Erenler halkı için” dedi.

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.