pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes’in eteklerine 271 bin fidan dikilecek

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2024 - 16:02, Güncelleme: 20.04.2024 - 15:35
 

Erciyes’in eteklerine 271 bin fidan dikilecek

Erciyes’in eteklerine 271 bin fidan dikilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde Pazar günü gerçekleşecek Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni’nde 271 bin 500 fidan toprakla buluşacak. Törene, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.Daha önce ileri bir tarihe ertelenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde ’Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni’ Pazar günü düzenlenecek. 21 Nisan Pazar günü saat 13.30’da düzenlenecek törene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile protokol katılacak. Etkinlik çerçevesinde tam 271 bin 500 fidan toprakla buluşturulacak.Dikilecek fidanlar yılda 2 bin 468 ton karbonu tutacak bir yutak alanı teşkil edecek.
Erciyes’in eteklerine 271 bin fidan dikilecek
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde Pazar günü gerçekleşecek Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni’nde 271 bin 500 fidan toprakla buluşacak. Törene, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.
Daha önce ileri bir tarihe ertelenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde ’Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni’ Pazar günü düzenlenecek. 21 Nisan Pazar günü saat 13.30’da düzenlenecek törene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile protokol katılacak. Etkinlik çerçevesinde tam 271 bin 500 fidan toprakla buluşturulacak.
Dikilecek fidanlar yılda 2 bin 468 ton karbonu tutacak bir yutak alanı teşkil edecek.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.