pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciş’te sağlıklı beslenme eğitim semineri verildi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2024 - 17:04, Güncelleme: 29.04.2024 - 16:37
 

Erciş’te sağlıklı beslenme eğitim semineri verildi

Erciş’te sağlıklı beslenme eğitim semineri verildi

Van Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Erciş ilçesinde sağlıklı beslenme eğitim semineri verildi.Gençlik ve Spor Müdürlüğü uzman diyetisyeni tarafından Erciş Gençlik Merkezinde sağlıklı beslenme ve diyet ile alakalı eğitim semineri verildi. Seminerde konuşan diyetisyen Edanur Gülşah Dündar, sağlıklı beslenmesin öneminden bahsederek obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam hakkında bilgi vererek, diyet yapmanın yollarından bahsetti.Eğitime Erciş Gençlik Merkezi ve Erciş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu çalışanları katıldı.
Erciş’te sağlıklı beslenme eğitim semineri verildi
Van Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Erciş ilçesinde sağlıklı beslenme eğitim semineri verildi.
Gençlik ve Spor Müdürlüğü uzman diyetisyeni tarafından Erciş Gençlik Merkezinde sağlıklı beslenme ve diyet ile alakalı eğitim semineri verildi. Seminerde konuşan diyetisyen Edanur Gülşah Dündar, sağlıklı beslenmesin öneminden bahsederek obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam hakkında bilgi vererek, diyet yapmanın yollarından bahsetti.
Eğitime Erciş Gençlik Merkezi ve Erciş Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu çalışanları katıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.