pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Engelli gençler ormanı temizledi

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2024 - 10:05, Güncelleme: 25.04.2024 - 09:38
 

Engelli gençler ormanı temizledi

Engelli gençler ormanı temizledi

Ardahan’da zihinsel engelli gençler, Çamlıçatak ormanlık alanında temizlik yaptı.“Temiz Doğa İçin Engel Yoktur” projesi kapsamında, engelliler, ellerine geçirdikleri eldivenle mesire alanındaki çöpleri siyah poşetlere koydu. Daha sonra bunları çöp bidonlarına atan engelli gençler, bu davranışlarıyla takdir topladı.Ardahan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya ve engelsiz yaşam merkezi kuruluş müdürü Bekir Tancının da katıldığı etkinlikte, engelli bireyler çevre kirliliğine dikkat çekmek için bir araya geldi. Engelli bireyler çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla sosyal sorumluluk projesine imza attı. Duyarlı gençler, çevreyi temizleyerek farkındalık oluşturdu.
Engelli gençler ormanı temizledi
Ardahan’da zihinsel engelli gençler, Çamlıçatak ormanlık alanında temizlik yaptı.
“Temiz Doğa İçin Engel Yoktur” projesi kapsamında, engelliler, ellerine geçirdikleri eldivenle mesire alanındaki çöpleri siyah poşetlere koydu. Daha sonra bunları çöp bidonlarına atan engelli gençler, bu davranışlarıyla takdir topladı.
Ardahan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya ve engelsiz yaşam merkezi kuruluş müdürü Bekir Tancının da katıldığı etkinlikte, engelli bireyler çevre kirliliğine dikkat çekmek için bir araya geldi. Engelli bireyler çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla sosyal sorumluluk projesine imza attı. Duyarlı gençler, çevreyi temizleyerek farkındalık oluşturdu.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.