pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emet’te veteriner hekim klinikleri denetlendi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2024 - 14:33, Güncelleme: 19.04.2024 - 14:04
 

Emet’te veteriner hekim klinikleri denetlendi

Emet’te veteriner hekim klinikleri denetlendi

Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce ilçede faaliyet gösteren özel Veteriner Hekim kliniklerinin denetlendiği bildirildi.İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından ilçede faaliyet gösteren özel Veteriner Hekim kliniklerinin ruhsatlı hayvansal ilaçların stok durumları ve son kullanma tarihleri çerçevesinde rutin denetimleri gerçekleştirildi.
Emet’te veteriner hekim klinikleri denetlendi
Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce ilçede faaliyet gösteren özel Veteriner Hekim kliniklerinin denetlendiği bildirildi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından ilçede faaliyet gösteren özel Veteriner Hekim kliniklerinin ruhsatlı hayvansal ilaçların stok durumları ve son kullanma tarihleri çerçevesinde rutin denetimleri gerçekleştirildi.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.