pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.04.2024 - 11:32, Güncelleme: 23.04.2024 - 11:06
 

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Elazığ’da anıta çelenk koyma töreni düzenlendi.Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 104. açılış yıl dönümü dolayısıyla Valilik Meydanı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törene, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, eğitim camiasında görev alan idareciler ve öğrenciler katıldı. Tören çerçevesinde Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunarak bayrak göndere çekildi.
Elazığ’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Elazığ’da anıta çelenk koyma töreni düzenlendi.
Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin 104. açılış yıl dönümü dolayısıyla Valilik Meydanı’nda tören düzenlendi. Düzenlenen törene, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, eğitim camiasında görev alan idareciler ve öğrenciler katıldı. Tören çerçevesinde Atatürk anıtına çelenk konuldu. Ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunarak bayrak göndere çekildi.

Elazığ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.