pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eğitimler devam ediyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2024 - 11:34, Güncelleme: 24.04.2024 - 10:59
 

Eğitimler devam ediyor

Eğitimler devam ediyor

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından eğitimlere devam ediliyor.Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektörde çalışan vatandaşlar; kadına şiddetin önlenmesi, evlilik öncesi eğitimi, bağımlılıkla mücadele, akran zorbalığı eğitimi verilmeye devam ediyor.
Eğitimler devam ediyor
Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından eğitimlere devam ediliyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektörde çalışan vatandaşlar; kadına şiddetin önlenmesi, evlilik öncesi eğitimi, bağımlılıkla mücadele, akran zorbalığı eğitimi verilmeye devam ediyor.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.