pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Efeler Belediyesi vatandaşların sorununu çözüyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2024 - 19:30, Güncelleme: 08.05.2024 - 19:23
 

Efeler Belediyesi vatandaşların sorununu çözüyor

Efeler Belediyesi vatandaşların sorununu çözüyor

Efeler Belediyesi, vatandaşların taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde cevap vererek, mahallelerdeki sorunları çözüme kavuşturuyor. Son olarak Meşrutiyet Mahallesi 2077. Sokak’ta hasar gören yolun düzenlenmesi ve Tepecik Mahallesi 918. Sokak’ta yabani otların temizlenmesiyle ilgili gelen talepler, kısa sürede yerine getirildi.Efeler Belediyesi’ne ilettikleri taleplerin çok hızlı bir şekilde yerine getirildiğini gören vatandaşlar, "Henüz mesaj atalı bir saat olmuşken Efeler Belediyesi hemen talebimizi gerçekleştirdi. Efeler Belediyesi’nin hızına yetişecek belediye yok. Çok Teşekkür ederiz" yorumuyla memnuniyetlerini dile getirdiler.Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, vatandaşların ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gelen her talebi önemsiyor ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için en büyük öncelik. Hep birlikte var gücümüzle çalışacağız çünkü Efeler hepimizin" dedi.
Efeler Belediyesi vatandaşların sorununu çözüyor
Efeler Belediyesi, vatandaşların taleplerine hızlı ve etkin bir şekilde cevap vererek, mahallelerdeki sorunları çözüme kavuşturuyor. Son olarak Meşrutiyet Mahallesi 2077. Sokak’ta hasar gören yolun düzenlenmesi ve Tepecik Mahallesi 918. Sokak’ta yabani otların temizlenmesiyle ilgili gelen talepler, kısa sürede yerine getirildi.

Efeler Belediyesi’ne ilettikleri taleplerin çok hızlı bir şekilde yerine getirildiğini gören vatandaşlar, "Henüz mesaj atalı bir saat olmuşken Efeler Belediyesi hemen talebimizi gerçekleştirdi. Efeler Belediyesi’nin hızına yetişecek belediye yok. Çok Teşekkür ederiz" yorumuyla memnuniyetlerini dile getirdiler.

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, vatandaşların ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Gelen her talebi önemsiyor ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için en büyük öncelik. Hep birlikte var gücümüzle çalışacağız çünkü Efeler hepimizin" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.